Market sahibi yüksek ses için uyardı, bıçaklandı!

Market sahibi yüksek ses için uyardı, bıçaklandı!
Bursa'da market işleten bir kişi gürültü yaptığı gerekçesiyle uyardığı gençler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Bursa İnegöl ilçesinde, market sahibi Emrah Özbudak, yüksek sesle konuşan bir grup genci uyardıktan sonra bıçaklı saldırıya uğradı.

30 yaşındaki Özbudak, 3 genç tarafından 3 bıçak darbesiyle yaralandı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheliler ise tutuklandı.

Olay, Kemalpaşa Mahallesi Ömer Halisdemir Caddesi'nde bulunan bir markette gerçekleşti. İddialara göre, market sahibi Emrah Özbudak, iş yerinin bulunduğu cadde üzerinde gürültü yapan 3 genci uyararak sessiz olmalarını istedi. Ancak uyarılarına tepki gösteren T.Y. (14), Y.Y. (15) ve O.B.A. (16) isimli gençler, markete gelerek Özbudak'a saldırdı.

Olay esnasında T.Y. adlı genç, elindeki bıçakla Emrah Özbudak'ı karnından 3 kez yaraladı. Özbudak, kanlar içinde yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Özbudak'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelileri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan soruşturmanın ardından T.Y., Y.Y. ve O.B.A. tutuklanarak adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar