Mardin'de acı olay! 4. kattan düşen anne ile oğlu öldü, kızı ağır yaralandı

Mardin'de acı olay! 4. kattan düşen anne ile oğlu öldü, kızı ağır yaralandı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan bir binanın 4. katından düşen bir anne ve oğlu hayatını kaybederken küçük kızları ise ağır yaralı olarak kurtarılabildi.

Atatürk Mahallesi'nde bir binanın 4. katından düştüğü bildirilen Anne S.A. (33) ve çocukları H.R.A (5) ile E.A'nın (7) durumu acil ekiplerin müdahalesini gerektirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Anne S.A. ağır yaralı olarak Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne, çocukları ise ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, anne ve oğlu H.R.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük kızları E.A. ise özel hastanede ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, yazılı açıklamasında, saat 11.40 sıralarında bir apartmanın 4. katından düşen 2'si çocuk 3 kişiye polis ve sağlık ekiplerinin hemen müdahale ettiğini belirtti. Akkoyun, anne S.A. ve oğlu H.R.A'nın hayatını kaybettiğini, E.A.'nın tedavisinin devam ettiğini ve olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü ifade etti. Olayın ardından hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, aileye başsağlığı, yaralı çocuğa ise acil şifalar diledi.