Marc Bartra Trabzonspor'a geliyor! Resmi siteden paylaşıldı...

Marc Bartra Trabzonspor'a geliyor! Resmi siteden paylaşıldı...
Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Marc Bartra, "Merhaba Trabzonspor ailesi. Trabzon'a gelmek için yoldayım. Sizi görmek için sabırsızlanıyorum. Bize her yer Trabzon" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili takımın, Bartra''nın bonservis bedeli için Real Betis''e 4 milyon Euro, oyuncunun kendisine de bonuslarla birlikte yıllık 2 milyon Euro''nun üzerinde bir ücret ödeyeceği öğrenildi.

ŞEHRE GELİNCE AÇIKLAMADA BULUNDU

Trabzonspor''un yeni transferi Marc Bartra, Sevilla''dan kalkan özel bir uçakla Trabzon''a geldi. Havalimanında açıklamalarda bulunan 31 yaşındaki İspanyol savunmacı, "Trabzonspor gibi harika bir kulübe geldim. Motive olmuş durumdayım. İnanılmaz bir taraftar sevgisi var. İlk günden böyle bir şey beklemiyordum. Umarım onlara oyunumla karşılık verebilirim.

Hem Borussia Dortmund hem Barcelona''da Şampiyonlar Ligi''nde oynama fırsatı bulmuştum. Tekrar Şampiyonlar Ligi''nde oynamayı dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı.

BARTRA''NIN GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden başarılı savunma oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 32 maçta 2.827 dakika sahada kalırken 2 gol kaydetti ve 6 kez de sarı kart gördü.

Bartra kariyerinde Borussia Dortmund ve Barcelona formalarını da giymişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar