Mansur Yavaş'tan fitre kampanyasına destek çağrısı

Mansur Yavaş'tan fitre kampanyasına destek çağrısı
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da Ramazan dolayısıyla başlattıkları “Fitre Ver” ve “Fidye Ver” kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı "Fitre Ver" ve "Fidye Ver" kampanyasını fitrever.ankara.bel.tr adresi üzerinden sürdürüyor. Ramazan Bayramı öncesinde yapılan video paylaşımında, kampanyanın devam ettiğini hatırlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hayırseverleri kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Yavaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Ankaralılar, mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz. Ankara'nın başkentine en çok yakışan duygu elbette birlik, beraberlik ve dayanışmadır. Bu bayramı Ankara halkıyla birlikte kutlamak, ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına sevinç yaşatmak için 'Fitre Ver' ve 'Fidye Ver' kampanyamızın son iki gününde sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Her verilen destek, umut saçacak, çocuklara mutluluk getirecek ve sofralara bereket katacaktır. Şimdiden mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar