Mansur Yavaş Yenimahalle’de halka seslendi: Hükmetmeye değil, hizmet yapmaya geldik

Mansur Yavaş Yenimahalle’de halka seslendi: Hükmetmeye değil, hizmet yapmaya geldik
ABB Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Batıkent’teki Seçim Koordinasyon Merkezi halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Ankara’ya hükmetmeye değil, hizmet yapmaya geldiklerini belirten Yavaş, yaptıkları ve kazandıkları takdirde yapacakları projeleri anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Az Laf Çok İş", "Ankara'ya Eşit Hizmet Görevimiz" sloganıyla yürüttüğü 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Aynı gün Altındağ ve Yenimahalle Batıkent’te Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) hizmete açan Yavaş, CHP’nin Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar’ın da katıldığı SKM açılışı halkın yoğun katılımıyla açılışı gerçekleştirdi. Yenimahalleli halk, Mansur Yavaş'ı büyük bir coşkuyla karşıladı.

11-02-2024-batikent-skm.jpg

"HER ŞEY ŞEFFAF ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR"

Yavaş konuşmasında, "Hesap vermeye geldik. Hesap nasıl verilir? Hesap sandıkta verilir. İnsanlar sizden memnun mu, bunu sandıkta anlarsınız. Eğer hiç kimseyi ayırmazsanız, dürüst belediyecilik yaparsanız, vatandaştan yana çalışırsanız, sandıktan çıkarsınız. Böyle yapmazsanız sokakta dahi gezemezsiniz" diyerek halkın güvenini kazanmaya odaklandıklarını vurguladı.

Ankara'nın yönetiminde ortak akıl ilkesini benimsediklerini belirten Yavaş, Kent Konseyi, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve meslek odalarıyla istişarelerde bulunarak karar verdiklerini ifade etti. Ayrıca, 4 binin üzerinde ihaleyi canlı yayınladıklarını ve her şeylerinin açık olduğunu belirtti.

11-02-2024-batikent-skm-2-001.jpg

‘BAŞKENT KART’ HİZMETLERİ SÜRÜYOR

Beş yıllık süreçte Ankara'ya önemli hizmetler sunduklarını dile getiren Yavaş, özellikle yeşil alanların artırılmasına büyük önem verdiklerini ve Ankara'nın diğer başkentlerle yeşil alanlar konusunda yarışır hale geldiğini vurguladı. Ayrıca, sosyal yardıma ihtiyacı olan ailelere sundukları "Başkent Kart" uygulamasıyla hizmetlerinin sürdüğünü belirten Yavaş, diğer partilerin kendi projelerini taklit etmeye başladığını ifade etti.

“ÇALIYOR AMA ÇALIŞIYOR ALGISI YIKILDI”

Emeklilere yönelik desteklerine de değinen Yavaş, Ankara'nın tek emekli dostu belediye olduğunu söyleyerek, rakiplerine daha fazla destek vermeleri çağrısında bulundu. Son olarak, dürüst çalışma ve şeffaflık ilkesini benimsediklerini ve "Çalıyor ama çalışıyor" algısını kırdıklarını ifade eden Yavaş, Ankara'nın geleceği için azimle çalışacaklarını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar