Mansur Yavaş da çılgın kavşaklarda kayboldu

Mansur Yavaş da çılgın kavşaklarda kayboldu
Mansur Yavaş, Ankara'nın 'çılgın kavşakları' olarak bilinen Bilkent kavşağına yönelik şikâyetlerle ilgili "Sormayın, o kavşakta ben de kayboldum" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gazetecilerle bir araya gelerek sorulara yanıt verdi., Bilkent kavşağına yönelik şikâyetlerle ilgili, Şehir Hastanesi’ne gitmeye çalışırken yanlış yerden dönüp iki tur attığını belirtti.

Eski Başkan Melih Gökçek döneminde yapılan ve “çılgın kavşaklar” olarak anılan Malazgirt Bulvarı’ndaki ve Ostim-Batıkent kavşağındaki altgeçitlerden Yavaş da şikâyetçi oldu. Yavaş, sinema oyuncusu Fatma Girik’in Ankara’da tedavi olduğu sırada Şehir Hastanesi’ne gitmeye çalışırken yanlış yerden döndüğünü ve hastaneye ulaşmak için iki kez tur attığını anlattı. Yavaş, “Vallahi kavşağı haritayla çalışmak gerekiyor. Ancak bu kadar kötü ve karmaşık planlanabilir” diye yakındı.

Şehir merkezini Bilkent Üniversitesi Kampusu, Bilkent Yerleşkesi ve şehir hastanesini bağlayan bu kavşaktaki sorun, şimdilik uyarı tabelalarıyla çözülmeye çalışılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar