Manisa'nın yüzü iki maç sonra güldü

Manisa'nın yüzü iki maç sonra güldü
İstanbul'da Erzurumspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup eden Manisa Futbol Kulübü, play-off yolunda yeniden umutlandı.

 

DHA''dan alınan habere göre, Spor Toto 1''inci Lig''de İstanbul''da Erzurumspor''u 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup eden Manisa Futbol Kulübü, Play-Off yolunda yeniden umutlandı. Üst üste Sakaryaspor ve Bandırmaspor maçlarını kaybedip ilk 7 yarışında yaralar alan siyah-beyazlılar, Erzurumspor FK galibiyetiyle rahat nefes aldı. Bu sonuçla yeniden potaya giren Manisa FK''da teknik direktör Yalçın Koşukavak, Play-Off''a kalabilmek için mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

Çok zor bir maçı kayıpsız geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Koşukavak, "Erzurumspor''un ligde kalma mücadelesi var. Biz de geçen hafta tolere edemeyeceğimiz bir maçı kaybettik. Oyuna gelecek olursak, Erzurumspor bizi çok set hücumuna itti. İlk yarı itibarıyla girdiğimiz birkaç pozisyondan gol bulabilseydik, oyunun gidişatı değiştirecekti. Play-Off''a kalmak için mücadele edeceğiz. Erzurumspor''a da ligde kalma yolunda başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar