Manisa'da 3 önemli isim İYİ Parti'ye katıldı: Rozetlerini Akşener taktı

Manisa'da 3 önemli isim İYİ Parti'ye katıldı: Rozetlerini Akşener taktı
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir eşliğinde İYİ Parti Genel Merkezine ziyarette bulunan heyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in rozetlerini takmasıyla birlikte partiye dahil oldu.

Mert Demir / Manisa 

20 yıl Manisa Pazarcılar Odası Başkanlığı yapmış ve Doğru Yol Partisinde önemli görevlerde bulunmuş iş insanı Halim Şener, Türkiye Kent Konseyleri Denetim Kurulu Başkanı ve Manisa Kent Konseyi Başkanı iş insanı Ahmet Karadağ ve Av. Prof. Dr Mehmet Koç’tan oluşan heyete rozetlerini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener takarak, hayırlı olmasını diledi.



"TÜRKİYE''YE HİZMET ETMEK İSTEYEN HERKESİ İYİ PARTİ SAFLARINA BEKLİYORUZ"

Rozet takdiminin ardından konuşan Manisa İl Başkanı Ali Zafer İKSİR, “Türkiye’ye hizmet etme uğrunda, siyaset yapmak isteyen tüm hemşerilerimizi İYİ saflarına katılımlarını bekliyoruz. Kapımız herkese sonuna kadar açık. Allah’ın izniyle Manisa ve ülkemizin geleceği için başaracağız. Bizler ayrımcılığı ortadan kaldıran bir partiyiz. İYİ Parti her kesimin, herkesin kucaklaştığı bir yer. Partimize katılan her bir isim birer değerdir. Bu katılımların partimize, Manisa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.





YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar