Harry Kane City’i sonlarda yıktı

Harry Kane City’i sonlarda yıktı
Premir Lig’de Manchester City ve Tottenham karşı karşıya geldi. Yüksek tempolu maç 5 golle 3-2 bitti. City’nin yenilmezlik serisi Harry Kane’nin son dakika golü ile bitti.

Manchester City ile Tottenham, İngiltere Premier Lig’in 26. haftasında karşı karşıya geldi. Etihad Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Tottenham son dakikada bulduğu golle 3-2 kazandı.

Tottenham’a galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Dejan Kulusevski, 59. ve uzatma dakikalarında Harry Kane kaydetti. Manchester City’nin gollerini 33. dakikada İlkay ve 90+1. dakikada penaltıdan Riyad Mahrez attı.

SON SÖZÜ O SÖYLEDİ

Tottenham maçta 2 kez öne geçti. Uzatmalarda Manchester City’nin kazandığı penaltı ile son anlara 2-2’lik beraberlikle girildi.

İtalyan teknik adam Conte’nin takımı 90+5’te Harry Kane ile kapanışı yaptı ve City’nin 15 maçlık yenilmezlik serisine nokta koydu.

Bu sonucun ardından Pep Guardiola ve öğrencileri ligde 15 hafta sonra mağlup oldu. City son olarak 30 Ekim 2021''de yine evinde Crystal Palace''a yenilmişti. Çıkış arayan Tottenham ise 3 hafta sonra galip geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar