MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş: Market of the Year ödüllerini dörtledi

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş: Market of the Year ödüllerini dörtledi
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., kendi istikrarlı performansıyla küresel başarı ödüllerini dörtledi. Her yıl dünya genelinde en iyi performans sergileyen ülkeye verilen 'Market of the Year' ödülü, art arda dördüncü kez MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.'nin oldu.

MAN Truck & Bus SE'nin her yıl düzenlediği Uluslararası Satış Konferansı, bu yıl yine şirket yetkilileri ve dünya genelindeki ülke yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. Konferansta dünya genelinden ülke satış yöneticileri bir araya gelirken, MAN Truck & Bus SE'nin her yıl dünya çapında en iyi performans gösteren ülkeye verdiği 'Market of the Year' ödülleri de sahiplerini buldu.

Pazar büyüklüklerine göre iki ayrı klasmanda verilen 'Market of the Year' ödülleri; Kamyon, Otobüs, Van, 2. El, Satış Sonrası Hizmetler, Karlılık, Sermaye Verimliliği ve Likidite kategorilerinde değerlendirildi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., bu yılın kazananları arasında yer alarak prestijli ödülü dördüncü kez ülkemize getirdi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, "Market of the Year" ödülünün, MAN adına dünya genelinde hizmet veren tüm ülkeler için büyük bir prestij olduğunu belirtti. Bekiroğlu, üst üste dördüncü kez bu önemli ödülü almanın gurur verici olduğunu ve başarının arkasında çalışanları ve paydaşları olduğunu vurguladı. Ayrıca, yaşanan zorlu süreçlere rağmen ekibin istikrarlı bir şekilde başarısını sürdürdüğünü ve bu ödülün kazanılmasında herkesin katkısının olduğunu dile getirdi.

Bekiroğlu ayrıca, Cumhuriyetimizin 100. yılında bu ödülü almanın gurur verici olduğunu belirterek, 2024 yılı için de en güçlü aday olduklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar