Maltepe'de seyir halindeki otobüsten dumanlar yükseldi

Maltepe'de seyir halindeki otobüsten dumanlar yükseldi
İstanbul Esenkent mevkiinde bir otobüsten bir anda dumanlar yükselmeye başladı.

Maltepe'de, E5 Karayolu Esenkent mevkii Ankara istikametinde akşam saatlerinde yaşanan olayda, bir otobüsten bilinmeyen bir nedenden dolayı dumanlar yükselmeye başladı.

İddiaya göre, E5 Ankara istikametinde seyir halinde olan bir otobüsten aniden yükselen dumanlar, çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.

Gülsuyu Metro durağı yakınlarında meydana gelen olayda, otobüsün içerisinden yükselen dumanlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayın tam olarak neyden kaynaklandığı henüz belirlenmezken, otobüs sürücüsünün hızla aracı durdurarak yolcuları tahliye ettiği görüldü.

Olay yerine kısa sürede itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, yangının büyümeden kontrol altına alındığı belirtildi. Otobüste maddi hasar meydana geldiği ancak can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirildi.

Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığını ve otobüsten yükselen dumanların neden kaynaklandığının belirlenmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Olayla ilgili yeni gelişmeler kamuoyuna duyurulmaya devam edilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar