Malatya'da ücretsiz ekmek kuyruğu şaşırttı! Erdoğan'a rekor oy çıkmıştı

Malatya'da ücretsiz ekmek kuyruğu şaşırttı! Erdoğan'a rekor oy çıkmıştı
Depremin olumsuz etkilediği illerimizden Malatya'da, belediyenin dağıttığı ücretsiz ekmek kuyrukları hala sürüyor. kentte Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda Erdoğan'a yüzde 71'lik destek çıkan kentte metrelerce uzunluktaki ekmek kuyruğunu videoya kaydeden bir vatandaş AKP'nin Dombra müziği eşliğinde yayınladı.

Selahattin Demirel / Günboyu

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan depremlerin olumsuz etkilediği kentlerimizden Malatya'da depremden 4 ay sonra bile ücretsiz ekmek kuyruklarının yaşandığı görüldü.

Malatya'da, ücretsiz ekmek dağıtımını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı MEGSAŞ ekmek fabrikası önündeki metrelerce uzayan kuyruk kentte yaşayan vatandaşın durumunu gözler önüne serdi.

DEPREMİN ÜZERİNDEN 4 AY GEÇTİ EKMEK KUYRUĞU BİTMEDİ

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu sonrasında Cumhur İttifakı adayı Erdoğan yüzde 52,1 oranında oy alırken Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu yüzde 47,8 oranında oy aldı.

Ücretsiz ekmek kuyruğunun görüldüğü Malatya'da Erdoğan'a yüzde 71,9 oy çıkarken Kılıçdaroğlu yüzde 28 oy aldı.

Seçim sonrası pek çok kalemde zam gelişmesi yaşanırken depremin olumsuz etkilediği Malatya'da ortaya çıkan ücretsiz ekmek kuyruğu ise şaşırttı. Deprem bölgelerinde iktidara olan desteğin, arama kurtarma faaliyetlerindeki aksamalara karşın sürmesi ise muhalefetin söz vermesine karşılık iktidarın devlet gücüyle harekete geçmesi olarak değerlendirildi.

DOMBRAYLA KAYDEDİP YAYINLADI

MEGSAŞ'IN önünde ekmek kuyruğundakileri çeken bir vatandaş, görüntüyü AKP'nin seçim müziği "Dombra" eşliğinde kaydederek sosyal medyadan yayınladı. Siyaset bilimciler ise yaşanan olayı geride kalan seçim üzerinden değerlendirmenin sağlıklı olmadığını, iktidarın zaten bu politikaları nedeniyle "vatandaşın yanında" görüntüsü vererek destek aldığını vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar