Malatya’da Ramazan ayında dilenci operasyonu!

Malatya’da Ramazan ayında dilenci operasyonu!
Malatya'da Ramazan ayının başlamasıyla birlikte artan dilencilik vakalarına karşı harekete geçen zabıta ekipleri, yoğun bir çalışma başlattı.

Bu operasyonlar sırasında, bir dilencinin ilginç bir yöntemle parasını saklamaya çalıştığı tespit edildi: Ayakkabısının içine para koymuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, kent genelinde artış gösteren dilencilik faaliyetlerine karşı titizlikle çalışmalarını sürdürdü. Ramazan ayının manevi atmosferini suiistimal ederek halkın duygularını istismar eden dilencilerle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda, çeşitli noktalarda toplam 17 kişi yakalandı.

Zabıta ekiplerinin yaptığı aramalarda ise ilginç bir durum ortaya çıktı: Bir dilencinin, elde ettiği paraları saklamak için ayakkabısının içini tercih ettiği görüldü. Bu şahıslar işlemler için Zabıta Karakoluna götürüldü. Yapılan kontroller sonucunda, Kabahatler Kanunu'na aykırı davrandıkları belirlenen 17 kişi hakkında işlem başlatıldı. Ayrıca, el konulan bin 455 TL ise tutanakla zabıta ekiplerince muhafaza altına alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar