Malatya'da dehşet! Tartıştığı babasını öldürdü

Malatya'da dehşet! Tartıştığı babasını öldürdü
Malatya’da, bir genç tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü. Babasını ödüren M.M gözaltına alındı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi'nde, yaşanan olayda, 21 yaşındaki M.M. isimli genç, babası 55 yaşındaki Mahmut Nedim M. ile henüz bilinmeyen bir ailevi mesele üzerine tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen genç, sinirine hakim olamayıp evdeki eşyaları balkondan aşağı atarken, kavga daha da büyüdü ve M.M., eline aldığı bıçakla babasını karın bölgesinden defalarca bıçakladı.

Mahmut Nedim M., aldığı bıçak darbeleri sonucu kanlar içinde yere yığılırken, olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, eli bıçaklı ve kendisi de sağ elinden yaralı olan M.M.'yi gözaltına aldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan M.M., daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemede, Mahmut Nedim M.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenazesi, yapılan incelemelerin ardından adli tıp kurumuna sevk edilen baba Mahmut Nedim M'nin kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu netlik kazanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar