'Makas’ atan otomobil alev alev yandı

'Makas’ atan otomobil alev alev yandı
Bursa'da trafikte makas atarak ilerleyen otomobil, önce seyir halinde olan bir otomobile, ardından elektrik direğine çarparak yandı. Otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.

'Makas’ atan otomobil alev alev yandı

Kaza, saat 21.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi Bursa- İzmir Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Emre P. yönetimindeki 16 KCP 17 plakalı otomobil, iddiaya göre ‘makas’ atarak ilerlediği sırada sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle önce aynı istikamette seyreden G.B.’nin kullandığı 16 ZY 275 plakalı otomobile, ardından da elektrik direğine çarptı.

ALEV TOPUNA DÖNDÜ 

Çarpmanın şiddetiyle direği de deviren otomobil, savrularak yol kenarındaki otoparka düşüp, alev aldı. Yanan otomobildeki sürücü Emre P. ile M.P., H.P., A.G. ve A,Ç., çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan otomobile müdahale ederken, sağlık görevlileri de yaralılara ilk müdahalede bulundu. 

ÇEVRE HASTANELERE KALDIRILDILAR 

Yaralılar, çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri de olası kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi alırken, Bursa- İzmir yolunda yoğunluk oluştu. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yolun temizlenmesinin ardından trafik normal seyrine döndü. Öte yandan, otomobilin alev topuna döndüğü anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis, kazayla soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar