Mahir Polat Fatih'i salladı ama alamadı!

Mahir Polat Fatih'i salladı ama alamadı!
Cumhuriyet Halk Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı seçim sonuçlarına dair açıklama yaptı.

Fatih Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olan Mahir Polat, seçim sonuçlarına dair sosyal medya üzerinden önemli bir açıklama yaptı.

Polat, seçim sürecinde elde ettikleri başarıya rağmen galip gelememenin üzüntüsünü paylaştı.

Polat'ın yaptığı açıklamaya göre, açılan sandıkların neredeyse tamamının sonuçlandığı ve oy oranlarının netleştiği belirtildi. Polat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Fatihliler, açılan sandıkların neredeyse tamamının sonuçlarına ulaştık. %98.74; yani 781 sandık açılmış olup, bizim oyumuz 44.27, rakibimizin oyu ise %47.88. Dört aylık seçim sürecinde bize inanılmaz destek veren bütün Fatihlilere teşekkür ediyorum."

Seçim sonuçlarının Türkiye'de yeni bir siyasi dönüşümün işareti olduğunu vurgulayan Polat, Fatih'te büyük bir başarı elde ettiklerini ve kale algısını değiştirdiklerini belirtti. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ve diğer kazanan belediye başkanlarını tebrik ederek, "Bu büyük zafer herkese hayırlı olsun. Daha iyi bir Türkiye yolda. Bir kez daha herkese teşekkür ediyorum ve hürmetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar