Lunaparkta büyük facia! Kamikaze 16 yaşındaki çocuğun başına çarptı

Lunaparkta büyük facia! Kamikaze 16 yaşındaki çocuğun başına çarptı
Antalya’daki teleferik faciasının etkisi daha atlatılamamışken bir faciada Ankara’da yaşandı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde Harikalar Diyarı Parkı’nda bulunan lunaparkta gece saatlerinde dehşet veren bir olay meydana geldi.

Harçlığını çıkarmak için çalıştığı lunaparkta kafasına “Adrenalin” oyun aracı çarpan genç, ağır yaralandı - Ordu Olay Gazetesi

Parkta çalışan 16 yaşındaki Mustafa A.’nın kafasına “Adrenalin” isimli oyuncak çarptı çocuk ağır yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

dsc-0285-1.jpg

İlk müdahalenin ardından Mustafa A., Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı ve burada Nöroloji Bölümü'nde yoğun bakıma alındı. Mustafa A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Facianın ardından oyuncak hizmet vermeye devam etti.

LUNAPARKTA-CALISAN-MUSTAFA-BASINA-CARPA_43628 (2)

TELEFERİK KABİNİ KIRILDI İÇİNDEKİLER YERE ÇAKILDI

Antalya’da Ramazan Bayramı’nda teleferik hattında devrilen bir direk içi yolcu dolu kabine çarpmış, 8 kişi kırılan kabinle birlikte metrelerce yukarıdan aşağı düşmüştü. Faciada bir kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralı olarak kurtulmuştu.

Skandal olayın ardından teleferik hattında yetkili kişilerin ifadesinde bakımların eksik tamamlandığı ortaya çıkmış ihmallerin yapıldığı tespit edilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar