Londra'da kimyasal maddeyle saldırı: 2'si çocuk 9 kişi yaralandı

Londra'da kimyasal maddeyle saldırı: 2'si çocuk 9 kişi yaralandı
Londra'nın güneyinde "aşındırıcı madde" atılması nedeniyle 2'si çocuk 9 kişi yaralandı.

İngiltere'nin başkenti Londra'nın güneyinde Clapham bölgesinde meydana gelen aşındırıcı madde saldırısında 2'si çocuk toplam 9 kişi yaralandı. Metropolitan Polisinden yapılan açıklamada, saldırının failinin kimliği henüz belirlenemedi.

Saldırının gerçekleştiği bölgede, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından aşındırıcı madde kullanılarak gerçekleştirilen saldırı sonucu 4 yetişkin, 2 çocuk ve 3 polis memurunun yaralandığı belirtildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, polis memurlarının ise durumlarının hafif olduğu ifade edildi.

Dedektif Şefi Alexander Castle yaptığı açıklamada, saldırganın yakalanması için tüm kaynakların seferber edildiğini ve olayın detaylarını ortaya çıkarmak için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Şef Castle, şu ana kadar yapılan incelemelerde kullanılan maddenin aşındırıcı olduğuna inandıklarını, ancak test sonuçlarının beklendiğini söyledi.

Olaya şahit olan Londra Belediyesi Meclisi Üyesi Marina Ahmad, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bir adamın trafik kazasına karışan arabadaki insanlara "asit" attığını belirtti. Soruşturma devam ederken, polis saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar