Lisanssız olarak atık toplayan 29 araca el konuldu, 50 bin TL ceza kesildi

Lisanssız olarak atık toplayan 29 araca el konuldu, 50 bin TL ceza kesildi
Düzce'de lisanssız olarak belirlenen saatler dışında atık toplayan 29 kişinin elektrikli aracına el konularak, toplam 50 bin TL cezai işlem uygulandı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, çevre ve halk sağlığının korunması için 7/24 denetimlerini sürdürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri tarafından katı atık toplayan elektrikli araçların lisanslarının bulunup bulunmadığı kontrol edilirken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise atıkların bulunduğu araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde lisanssız olarak ve belirlenen saatler dışında atık topladığı tespit edilen 29 araç çekici yardımı ile yediemin otoparkına kaldırılırken, toplam 50 bin liralık cezai işlem uygulanarak, trafiğe çıkması uygun olmayan araçlar da trafikten men edildi.


Zabıta Müdürü Selçuk Yıldırım yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği noktasında denetimlerimizi gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Motorlu çekçeklere yönelik gerçekleştirdiğimiz denetimlerimizde kural dışı atık toplayan taşıtları trafikten men ettik. Çekçeklere yönelik denetimlerimiz emniyet ve jandarma birimleri ile koordineli şekilde aralıksız devam edecek. Halkımızın huzur ve güveni için her zamanki gibi görevimizin başındayız” dedi.

aw017193-02.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar