Limak Lara Deluxe Hotel & Resort

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort
Limak Lara Deluxe Hotel & Resort, büyüleyici Türk Rivierası'nda yer alan birinci sınıf bir tesistir. Limak Lara Deluxe Hotel & Resort, Antalya, Türkiye'de Akdeniz'de bulunan ödüllü lüks bir tesistir. Güzel plajlara ve çeşitli aktivitelere sahip olan Limak Lara, konuklarına birinci sınıf misafirperverlik ve olanaklar sunmaktadır.

Birinci sınıf konaklama ve olanaklar sunan bu beş yıldızlı otel, tüm konuklarına rüya gibi bir tatil deneyimi vaat ediyor. Mülke girdiğiniz andan itibaren masmavi suların nefes kesen manzarası, kusursuz hizmeti ve modern ve geleneksel Türk tasarım öğelerinin benzersiz bir karışımını sunan lüks süitleri ile mülkün ihtişamına hayran kalacaksınız.

Tesiste hem dünya mutfağı hem de klasik Türk yemeklerinde uzmanlaşmış dört kaliteli restoran bulunmaktadır.

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort, lüks konuk odalarından mükemmel spa ve fitness merkezine kadar, ziyaretçilerin şık bir şekilde dinlenmesini kolaylaştırır. Otel, birden fazla restoranda kaliteli yemeklerin yanı sıra barlar, gece kulüpleri ve canlı eğlence ile heyecan verici bir gece hayatı deneyimi sunar. Konuklar ayrıca şnorkelli yüzme ve tüplü dalış gibi çeşitli su sporlarının keyfini çıkarabilir veya yakınlardaki tarihi yerlere kültürel turlara katılabilirler. Rahatlamak veya keşfetmek için tercihiniz ne olursa olsun, Limak Lara Deluxe Hotel & Resort''ta herkes için bir şeyler vardır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar