‘Liderimizin İzinde Az Kaldı’ etkinliği Muğla'da gerçekleştirildi

‘Liderimizin İzinde Az Kaldı’ etkinliği Muğla'da gerçekleştirildi
İYİ Parti Muğla teşkilatında çalışmalar son sürat devam ediyor. İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı'nın ev sahipliğini yaptığı ‘LiderimizinİzindeAzKaldı’ etkinliği büyük ilgi görürken, programa katılan İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Süleyman Yoldaş, ''Çok faydalı bir eğitim süreci yaşadık. Bize güç kattı, motivasyonumuzu üst seviyeye çıkardı. Seçime hazırız inşallah'' dedi.

GÜNBOYU / MEDİHA DEMİRCİOĞLU

İYİ Parti Genel Merkezi Siyaset Akademisi Başkanlığı’nın koordinasyonu ile İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı''nın ev sahipliğini yaptığı; Denizli Aydın ve Muğla İlleri İYİ Parti İl Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın Politikaları Başkanları ve Siyaset Akademisi Başkanları ve teşkilat mensubu partililerin katıldığı, ‘LiderimizinİzindeAzKaldı’ eğitim semineri etkinliği  14.06.2022 tarihinde Muğla’da gerçekleştirildi.

Eğitim Semineri etkinliğine katılan İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Süleyman Yoldaş semineri ile ilgili:

“Siyaset Akademisi Başkanlığımızın düzenleyip, İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı''mızın da ev sahipliğini yaptığı eğitim seminerimizin olası seçime hazırlık çalışmaları çerçevesinde; teşkilat mensuplarının birbirini tanıması, kaynaşması, bilgi ve birikimlerinin paylaşılması ile motivasyon açısından çok faydalı bulduğumu burada ifade etmek isterim. Hakikaten çok kazanımlı bir eğitim çalışması gerçekleştirdik.

Konu ile ilgili morallerimize moral katan ve çalışma azmimizin üst seviyeye çıkaran bu etkinliği hazırlayıp koordinasyonunu yapan Siyaset Akademisi Başkanımız Sayın Prof Dr Yüksel  Korkmaz, Sayın Dr Hasan Sami Özvarınlı, Sayın Orkun Özeller ve bizi en iyi şekilde ağırlayan Muğla İl Başkanımız Sayın Davut Akmeşe ve ekibine Buldan teşkilatı olarak teşekkürü bir borç biliyoruz.

Sonuç olarak; Çok faydalı bir eğitim süreci yaşadığımızı, bu sürecin bize güç katarak motivasyonumuzu yükselttiğini ve seçime hazır hale getirdiğini tekrar ifade ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar