Leyla Hanım filminin galasının tarihi belli oldu

Leyla Hanım filminin galasının tarihi belli oldu
İlk defa doğrudan halkın oylarıyla seçilen belediye başkanlarından biri olan Leyla Atakan'ın yaşamını konu alan "Leyla Hanım" belgesel filminin galası, 11 Şubat'ta Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Önceki yıl planlanan ancak Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ertelenen gala, bu yıl daha görkemli bir törenle kutlanacak. Gala öncesi hazırlıkları titizlikle takip eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek, organizasyonla ilgili detaylı bilgiler aldı.

Başkan Hürriyet, İzmitlilere gala programına katılmaları için davette bulunarak, "Uzun süredir emek verdiğimiz, ilk kadın belediye başkanımız Leyla Atakan’ın yaşamını konu alan Leyla Hanım filmimizin galasına çok kısa bir süre kaldı. Tüm halkımızı, 11 Şubat Pazar akşamı saat 18.00’de Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek galamıza davet ediyorum. Özel konuklarımızla birlikte unutulmaz bir gece yaşatacağız. Bu güzel sürprizi Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Başkanı Uğur Saral ile birlikte paylaşmak istedik. KYÖD ile birlikte gerçekleştireceğimiz galamız, kadının siyasetteki mücadelesini anlatan bu önemli filmi halkımızla bir araya getirecek. Galamızın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, güzelliklerle geçmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

aw130499-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar