Leyla Alaton'dan seneler önce Hafize Gaye Erkan öngörüsü: Adını not alın diyerek paylaşmış

Leyla Alaton'dan seneler önce Hafize Gaye Erkan öngörüsü: Adını not alın diyerek paylaşmış
Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Leyla Alaton'un seneler önce yaptığı Hafize Gaye Erkan öngörüsü sosyal medyada gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında yıllar önce “Adını not alın." diyerek paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton'un yıllar önce yapmış olduğu bir paylaşım, sosyal medyada dikkat çekti. 2014 yılında Alaton, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında yaptığı bir paylaşımda, "Adını not alın. Kendisi bir gün bu ülkede bakanlık yapacaktır. Bundan hiç şüphem yok" ifadelerini kullanmıştı. Bu eski paylaşım, Hafize Gaye Erkan'ın bugünkü görevi öncesinde Leyla Alaton'un dikkatini çekmiş ve gelecekte önemli bir görevde bulunacağını öngörmüştü.

Hafize Gaye Erkan, Türk ekonomist, bankacı, ve mühendis olarak bilinmektedir. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Erkan, eğitimine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam etmiş ve finans alanında kariyer yapmıştır. Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton'un bu öngörüsü, sosyal medyada geniş bir yankı buldu. Hafize Gaye Erkan'ın daha önceki röportajlarında İstanbul'daki yüksek kiralar ve yaşam maliyetiyle ilgili yaptığı açıklamalar da gündeme gelmişti.

leyla22.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar