Lerzan Mutlu kimdir? Lerzan Mutlu kaç yaşında, nereli?

Lerzan Mutlu kimdir? Lerzan Mutlu kaç yaşında, nereli?
Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu'nun yaşı insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi internette Lerzan Mutlu'nun yaşını araştırıyor. Peki Lerzan Mutlu kimdir? Lerzan Mutlu kaç yaşında, nereli?

Lerzan Mutlu kimdir?

Sanat camiasının tanınmış isimlerinden biri olan Lerzan Mutlu, son zamanlarda sosyal medyada adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle Instagram'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Lerzan Mutlu'nun hayatı merak konusu oldu. Peki Lerzan Mutlu kimdir? Lerzan Mutlu kaç yaşında, nereli?

LERZAN MUTLU KİMDİR?

İstanbul'da 12 Şubat 1977'de dünyaya gelen Lerzan Mutlu, avukat bir babanın ve ev hanımı bir annenin kızı olarak doğdu. İlköğrenimini Erenköy İlkokulu'nda tamamlayan Mutlu, daha sonra Özel Kadıköy Kız Koleji ve Yıldız Koleji'nde eğitim gördü. Ancak, 10 yaşındayken babasını kaybetmesi onun için büyük bir üzüntü kaynağı oldu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra kısa bir süre İsviçre'de üniversite okudu, ancak daha sonra Türkiye'ye dönerek İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'na kaydoldu. Ancak konservatuvar eğitimini tamamlamadan müzik ve televizyon kariyerine yöneldi.

Müzik kariyerine 2001 yılında "Karabüyü" albümüyle adım atan Lerzan Mutlu, bu albümle büyük bir çıkış yakaladı. Ardından "Yar Dediğin Arar" (2004), "Tam İsabet" (2006) ve "Zirve" (2009) gibi başarılı albümlerle adını duyurdu. Ayrıca "Kibrit" (2011), "Oyuncu" (2013) ve "Kahraman" (2014) gibi single çalışmaları da dikkat çekti. Şarkı klipleriyle de müzik kariyerinde iz bırakan Mutlu, televizyon dünyasında da aktif olarak yer aldı. "Lerzan Mutlu ile Çok Mutlu", "Söylemezsem Olmaz", "Canlı Masa" ve "İşte Benim Stilim" gibi programlarda sunuculuk yaptı.

Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977'de doğmuş olup, 2024 yılı itibarıyla 47 yaşındadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar