Leicester City'de Brendan Rodgers dönemi sona erdi

Leicester City'de Brendan Rodgers dönemi sona erdi
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City, teknik direktör Brendan Rodgers ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

İngiliz kulübünden yapılan açıklamada, dört yıldır takımın teknik direktörlük görevini üstlenen 50 yaşındaki çalıştırıcıyla gerçekleştirilen görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiği belirtildi.

Ligde yaptığı son 6 maçta bir puan toplayabilen ve 25 puanla küme düşme hattında yer alan Leiceser City''de, Rodgers''ın yardımcıları Chris Davies ve Glen Driscoll da takımdan ayrıldı.

Leicester City, Rodgers döneminde 2021 yılında İngiltere Federasyon Kupası ve İngiltere Süper Kupa''yı (Community Shield) kazanmıştı. Kuzey İrlandalı teknik adam, daha önce Liverpool, Celtic, Swansea City, Reading ve Watford takımlarını çalıştırmıştı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İLE SERT POLEMİK YAŞANMIŞTI

Leicester City''nin Manchester United''a astronomik bir rakam ile stoper oyuncusu Harry Maguire''ı satmasının ardından yerine transfer edilen Türk Milli Takımı''nın da önemli isimlerinden Çağlar Söyüncü, ilk yıllarında gösterdiği performans ile taraftarın sevgilisi olurken, 2020 sezonunda Premier League''in en iyi 11''ine seçilmeyi hak etmişti. 

Geçtiğimiz yılın ardından kontratının son senesine Kuzey İrlandalı teknik adam ile sorunlar yaşayarak başlayan Söyüncü, birçok maçta 18 kişilik takım kadrosuna dahi alınmamıştı. Çağlar Söyüncü''nin İspanyol devi Atletico Madrid ile sezon sonu anlaşacağına yönelik iddiaların artarken, Rodgers''ın takımdan ayrılmasıyla birlikte Çağlar''ın ilk 11''e dönüp dönmeyeceği de merak ediliyor. 

(A.A)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar