25 santimlik yere sığan hırsız yakalandı!

25 santimlik yere sığan hırsız yakalandı!
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde son günlerde sık sık elektrik yaşanıyordu. Zaman zaman şehrin elektriksiz kalmasının sebebi ortaya çıktı. Elektrik kurumuna yaklaşık 1,5 milyon TL zarara uğratan hırsız yakalandı. Hırsızın kendini 25 santimlik yere sığdırması vatandaşları şaşırttı. O anlar kameraya yansıdı.

Olay, Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı İkiçeşmelik Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin bölgede bulunan bir trafo binasına şüpheli hareketler sergileyen bir şahsın girdiğini görmesiyle meydana geldi. Ardından mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine ihbar etti. Kısa sürede, olay yerine polis ve ADM Elektrik Dağıtım Firması ekipleri intikal etti.

Polis ve ADM Elektrik Dağıtım Firması ekipleri trafonun kapısının kapalı olduğunu görünce ihbarı yanlış olarak değerlendirdi. . Ancak ihbarcının ısrarla içeriye biri girdi demesi üzerine içeriden de özel bir düzenekle kapatıldığı belirlenen trafo binası ADM ekipleri tarafından açıldı.

İçeri giren polis ekipleri ilk etapta trafo binasının içinde kimseyi bulamadı. Normal şartlarda bir insanın girmesinin mümkün olmadığı trafonun ara bölmesinden kötü bir ter kokusu gelmesi üzerine normal bir insanın girmesinin mümkün olmadığı ara bölmeyi inceleyen ekipler ilçeyi sürekli elektriksiz bırakan hırsızı burada yakaladı.

“KELEPÇE TAKMAYACAKSANIZ ÖYLE ÇIKARIM”

Oldukça pişkin ve bir o kadar da arsız görünen hırsız polisin çık dışarı uyarısına “Kelepçe takmayacaksanız öyle çıkarım” karşılığı verdi. Canını hiçe sayarak girdiği delikten zorlana zorlana çıkarılan hırsız kelepçelenerek polis merkezine götürüldü.

Vatandaşların tepki gösterdiği ve yaz sıcaklarının en etkili olduğu günlerde binlerce vatandaşı elektriksiz bırakan hırsızın trafolardan elektrik aksamı ve bakır malzeme çaldığı öğrenildi. İlginç hırsızlık girişimi ve hırsızın yakalanma anları kameralara böyle yansıdı. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar