Kuruluş Osman Gonca Hatun kimdir? Belgin Şimşek kimdir? Belgin Şimşek kaç yaşında, nereli?

Kuruluş Osman Gonca Hatun kimdir? Belgin Şimşek kimdir? Belgin Şimşek kaç yaşında, nereli?
Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'da Gonca Hatun karakterini canlandıran Belgin Şimşek insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi Belgin Şimşek'in hayatını internette araştırıyor. Peki Kuruluş Osman Gonca Hatun kimdir? Belgin Şimşek kimdir? Belgin Şimşek kaç yaşında, nereli?

Belgin Şimşek kimdir?

Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde yer alan Gonca Hatun karakterine hayat veren Belgin Şimşek insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi internette Belgin Şimşek'in hayatını araştırıyor. Peki Kuruluş Osman Gonca Hatun kimdir? Belgin Şimşek kimdir? Belgin Şimşek kaç yaşında, nereli?

BELGİN ŞİMŞEK KİMDİR?

Belgin Şimşek, 2000 yılında İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde aldığı burslu eğitimle adım atmıştır. Genç yaşına rağmen yeteneği ve performansıyla dikkat çeken Şimşek, 24. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri'nde aldığı ödüllerle adından söz ettirmiştir.

Oyunculuğa ilk adımını 2021 yılında Benim Hayatım dizisinde Heves karakterini canlandırarak atan Belgin Şimşek, daha sonra Yasak Elma, Canım Annem, Dünya Bu gibi farklı dizilerde de rol almıştır. Ancak, Kuruluş: Osman dizisinde canlandırdığı Gonca Hatun karakteriyle daha geniş kitlelerce tanınmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar