Kürşad Zorlu canlı yayında açıkladı: Muharrem İnce Millet İttifakı’na katılacak mı?

Kürşad Zorlu canlı yayında açıkladı: Muharrem İnce Millet İttifakı’na katılacak mı?
İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, canlı yayında Muharrem İnce'nin Millet İttifakı'na katılıp katılmayacağını açıkladı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından ilk kez konuşan Kürşad Zorlu, krizin nasıl aşıldığını, süreçte neler yaşandığını tek tek anlattı. Zorlu, Muharrem İnce''nin Millet İttifakı''na katılıp katılmayacağına ilişkin soruya ise "Aramızda görmekten memnuniyet duyarız ancak bu bizim verebileceğiz bir karar değil" dedi. 

NTV''de Funda Görey''in sorularını yanıtlayan Zorlu şunları söyledi:

“MUHARREM İNCE’Yİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ”

Muharrem İnce’nin Millet İttifakı’na katılıp katılmayacağına ilişkin soruya Zorlu, “Genel Başkanımız da açıkladı, sayın Muharrem İnce çok tecrübeli bir siyasetçiydi. Aramızda görmekten memnuniyet duyarız ancak bu bizim verebileceğiz bir karar değil.” ifadelerini kullandı.

“AKŞENER, TÜRKİYE''NİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN ÇALIŞTI”

Sayın Akşener, milleti için adım attı, Türkiye''nin önünü açmak için çalıştı. Bir hususun altını çizmek istiyorum. İYİ Parti ve Genel Başkanımız Meral Akşener, bu ülkenin aydınlık yarınlara kavuşması için yılmadan bugünlere geldi. Genel Başkanımız Millet İttifakı''nın çimentosudur.''

MASADA KRİZ NASIL AŞILDI?

Herkesin kazanacağı bir fomülü hayata geçirdik.

“MİLLETİMİZDE HEYECAN UYANDIRDILAR”

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Millet İttifakı''nın başarılarıyla Türkiye''de yeni bir dönemin umudunu taşıdılar. Ve milletimizde bir heyecan uyandırdılar. Bizim ilkesel duruşumuzda bir farklılık olmadı. Biz halkın bu tercihini yeniden milletimizin huzuruna sunmayı başardık. Seçim kazanıldıktan sonra en uygun sürede atamalar yapılacaktır.

CHP''nin ya da diğer partilerin başka partiyle görüşmesinde sorun yok. AK Parti de HDP ile anayasa görüşmeleri sürecinde HDP ile bir görüşme gerçekleştirdi.

“MERAL AKŞENER BAŞBAKAN OLACAK”

Parlamenter sisteme geçeceğiz ve Genel Başkanımız Meral Akşener Başbakan olacak.

Nasıl bir çalışma yürütüleceğine dair tablo önümüzdeki günlerde netleşecektir. İYİ Parti olarak hazırlıklarımız var, haftaya netleşir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar