Küflü çikolata skandalını ortaya çıkaran kişi günler sonra sessizliğini bozdu! Tek bir şey istedi

Küflü çikolata skandalını ortaya çıkaran kişi günler sonra sessizliğini bozdu! Tek bir şey istedi
Türkiye’nin konuştuğu küflü çikolata skandalını yaptığı paylaşımla ortaya çıkaran genç kadın günler sonra yeniden ortaya çıktı.

Sosyal medyada bir kullanıcının Patiswiss markasına ait aldığı çikolatalarda çıkan küfün fotoğrafının paylaşmasının ardından markaya ilişkin skandalların ardı arkası kesilmedi.

Küflü çikolata şikayetinin ardından başka kullanıcılar da benzer durumlar yaşadıklarını belirterek şikayetlere devam etti.

image-removebg-preview-2.png

Küf skandalının ardından markanın vergi kaçırdığı, isminin yurt dışındaki bir markadan çalındığı, CEO’sunun mezuniyet bilgisinin yalan olduğu gibi bilgiler de ortaya çıktı.

whatsapp-image-2021-09-26-at-12-08-55-1.jpeg

Tüm bunlar yaşanırken gözler küflü çikolata paylaşımını yapan kişiye çevrildi. Türkiye’nin konuştuğu genç kadın günler sonra yeniden ortaya çıktı.

Linkedln platformunda yeni bir paylaşım yapan İthalat ve İhracat Operasyon Uzmanı Esra U. şunları söyledi:

Tekrar ediyorum marka severek tükettiğim bir markaydı, sadece üretim bandında sıkıntı olabileceğine dikkat çekerek iyileştirme yapılması küçük de olsa gönül ala yanıtı beklerdim. Yanlış anlaşılma ile ülkemizde dağ etkisi oldu. Sizlerin kıymetli yorumları hatta mesajları sayesinde yeni bir şey başarmıştık olduk.

“ÇOCUĞU VAR İNCİTİCİ ŞEYLER SÖYLEMEYİN”

Esra U. aynı zamanda “Bu arada hanımefendinin okuduğunu anlayacak yaşta çocuğu olduğunu öğrendim lütfen paylaşımlarınızda incitici şeyler söylemeyin” diyerek de sosyal medyada yorum yapanları uyardı.

whatsapp-image-2024-04-24-at-11-59-26.jpeg

SKANDAL NASIL PATLADI?

Markanın CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, ürünlerini şikayet eden kadını önce aşağıladı ardından sert söylemlerde bulundu.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız eşi kim? Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? - Yeni Bakış - Son Dakika Haberleri

İSTİFA ETTİ YENİ CEO EŞİ OLDU

Bu mesajının ardından herkesin tepki gösterdiği CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu özür dileyerek görevinden istifa ettiğini duyurdu. Markanın resmi sitesinden yapılan bir açıklama ile yeni CEO’nun Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun eşi olduğu ifade edildi.

MEZUNİYETİ YALAN ÇIKTI

Skandallar ortaya çıkmaya devam ederken Tunaoğlu’nun mezun olduğu okulun isminin de yalan olduğu ortaya çıktı. Tunaoğlu iş profilinde Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programını bitirdiğini belirtmişti. Hacettepe'de öğretim üyesi olan Erdi Daşdemir Tunaoğlu’nun mezunları arasında olmadığını açıkladı.

ceok.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar