Küçükçekmece'de uzun namlulu silahlarla otele saldırı!

Küçükçekmece'de uzun namlulu silahlarla otele saldırı!
Küçükçekmece'de bir otele silahlı saldırı düzenlendi. Açılan ateş sonrası metrobüse de kurşun isabet etti.

Küçükçekmece'de, Yeşilova Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir otele kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Otelin önüne gelen saldırganlar, uzun namlulu silahla ateş açarak otele çok sayıda mermi isabet ettirdi. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, saldırganların açtığı ateşin bir metrobüse isabet ettiği bildirildi.

Olay, gece saatlerinde Yeşilova Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 1. Değer Sokak'ta bulunan otelin önüne gelen kimliği belirsiz saldırganlar, aniden silahlarını çıkararak otele ateş açtı. Otelin duvarlarına ve camlarına çok sayıda mermi isabet ederken, şans eseri olayda yaralanan olmadı.

Ancak, saldırganların açtığı ateşin bir metrobüse isabet ettiği ve mermilerin camlara zarar verdiği belirtildi. Saldırganlar, olayın ardından kaçarken, otel görevlileri durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek güvenlik önlemleri aldı ve olay yerinde detaylı inceleme başlattı.

Polis ekipleri, olay yerinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek saldırganların kimliklerini tespit etmeye çalışırken, sokakta uzun namlulu silaha ait boş kovanlar bulundu. Şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmamasına rağmen, polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar