Kripto odaklı yatırım firmasından yapay zekaya destek!

Kripto odaklı yatırım firmasından yapay zekaya destek!
Kripto odaklı bir yatırım firması North Island Ventures, yapay zekalı müşteri destek girişimlerine yatırım yapılmasını desteklediğini bildirdi.

Kripto para birimlerine yönelik yatırım şirketi olan North Island Ventures, yapay zekâ alanında faaliyet gösteren girişimlere de destek olmaya devam ediyor. North Island Ventures cephesinden yapılan açıklamaya göre, AwesomeQA isimli bir start-up’a öncülük ettiği 2,8 milyon dolarlık bir yatırım turu başarıyla tamamlandı.

Yapılan açıklamaya göre AwesomeQA, Discord ve Telegram kanallarındaki kullanıcı sorularını yanıtlayabilen yapay zekâ tabanlı bir platform olarak faaliyet gösteriyor. North Island Ventures’in yanında Coinbase Ventures ve Uniswap Labs Ventures gibi kripto para birimleri sektöründe faaliyet gösteren diğer fonlar da bu yatırım turuna katıldı.

Son olarak AwesomeQA’nın otomatik müşteri hizmetleri çözümü, yeni yatırımlarını ekibini genişletmek ve AI tabanlı eğitim modellerini ilerletmek için kullanmayı planlıyor. Şirket ayrıca AAVE, Dune ve Scroll gibi 60’tan fazla web3 firmasına müşteri hizmetleri sunuyor. (Btctürk)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar