Koronaya yakalanan genç böyle isyan etti: Günlerdir hastanede...

Koronaya yakalanan genç böyle isyan etti: Günlerdir hastanede...
Tuzla Devlet Hastanesi'nin önünde bekleyen Ensari Koç, korona virüs testinin pozitif çıktığını ancak ne çalıştığı şantiyenin ne de hastanenin kendisini kabul etmediğini iddia etti.

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, Tuzla Devlet Hastanesi önünde yaşanan bir dramı paylaştı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çağrıda bulundu.

Yarkadaş'ın paylaştığı videoda Ensari Koç adlı genç, testi pozitif çıkmasına rağmen, tedavisinin yapılmadığını ve gidecek yeri olmadığı için hastanenin önünde yattığını söyledi.

Barış Yarkadaş'ın  sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle:

"Sayın @drfahrettinkoca , Tuzla Devlet Hastanesi'nin önünde bekleyen Ensari Koç adlı genç, sesini duymanızı istiyor. Koç, "Kovid hastasıyım ama hastaneye kabul edilmiyorum. Gidecek ve kalacak yerim yok, günlerdir hastanenin önünde yatıyorum" diyor. Sizin ve bakanlığınızın ilgisine..."
 
"Bu videoyu bir partilimiz yolladı. Ardından videoda konuşan Ensari Koç ile konuştum. Koç, 'Şu an çok halsizim ve midem bulanıyor. Polise de gittim, bir şey yapamadılar. Raporum pozitif çıkmasına rağmen ilaç verip gönderdiler. Sesimi lütfen siz duyurun Barış Bey' dedi."

yarkadas-001.png

barisyarkadas-001.png

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar