Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Oğuz Ekici

Oğuz Ekici

Her Telden

Korona Başakşehir'e yaradı

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa çok yaklaşan Medipol Başakşehir, son 4 yıl zirveye oynamış ve kıl payı şampiyonluklar kaçırmıştı Başakşehir'in en büyük handikabı arkasında ateşleyici bir güç olan taraftar desteğinin olmamasıydı.

Hatta bu konu uzun süre konuşulmuş arkasında taraftar gücü olmayan bir takımın şampiyon olmasının mucizelere bağlı olduğu dile getirilmişti.

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen Pandemi, sonrası birçok radikal tedbirler alınmış ve maçlar seyircisiz oynanmaya başlamıştı.

Başakşehir, ise bu durumu adeta kendi açısından fırsata çevirdi.

Rakip takımın seyirci baskısı olmadan sakin sakin geldiler zirvenin tepesine, Korona'dan kim kazançlı çıktı derseniz ben Başakşehir derim.

Televizyonlarda nostalji dönemi

Pandemi malum her alanı etkiledi bundan en fazla nasibini alan ise televizyonlar oldu.

Diziler bir bir erken final yapınca kanallarda ellerindeki eski malzemelere dönüş yaptı. Bir müddet Kemal Sunal filmleriyle yayın akışlarını dolduran kanallar eldeki malzeme bitince çok eskilere dönme kararı aldı.

Ekranlara söyle göz atınca TRT, Kuruluş, Küçük Ağa ve Leyla İle Mecnun'u Star TV Bir Demet Tiyatro'yu yayın akışına aldı diğer kanallarda eksik kalmadı bu duruma 2000'li yılların efsaneleşmiş dizileri bir bir tekrar bölümleriyle izleyiciyle buluştu bugünün vurdulu, kırdılı şiddet dolu dizilerini görünce ne güzel günlerden geçmişiz diye hayıflanmadan duramıyor insan.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları