Köpeğe çarpan kadın araçtan indi! Canından oldu

Köpeğe çarpan kadın araçtan indi! Canından oldu
Bolu’da Anadolu Otoyolu’nda yola çıkan köpeğe çarpan otomobilden inen Nimet Yeşilöz, başka bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Hastaneye kaldırılan Yeşilöz, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

KÖPEĞE BAKMAK İÇİN İNDİ, CANINDAN OLDU

Kaza, saat 16.00 sıralarında Anadolu Otoyolu’nun Yedigöller Dinlenme Tesisi’nin önünde meydana geldi. İstanbul’dan Ankara’ya giden LB TI 4206 plakalı otomobil, yola aniden fırlayan köpeğe çarptı. Araçta yolcu olarak bulunan Nimet Yeşilöz (68), köpeğin durumunu kontrol etmek için araçtan indi. Bu sırada arkadan gelen 34 BLT 522 plakalı otomobil, Yeşilöz’e çarparak metrelerce savurdu.

HASTANEDE YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Ağır yaralanan Yeşilöz, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak Yeşilöz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazaya karışan otomobil sürücüleri ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, olay yerinde inceleme yapan ekipler, kazaya neden olan köpeği de bulamadı. Köpeğin çarpmanın etkisiyle kaçtığı ya da öldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar