Konya’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı

Konya’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı
Konya'da iki aracın çarpışması sonucu beş kişi yaralandı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Karapınar ilçesi Yeni Sanayi Kavşağı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 42 D 4622 plakalı Fiat marka hafif ticari aracı kullanan E.D. ile 42 BZF 01 plakalı otomobili sürücü H.Ç. arasında yaşanan çarpışma sonucu kazada, otomobilde bulunan sürücü H.Ç. ile A.Ç., D.K., R.K. ve E.Ç. isimli yolcular yaralandı.

konyakaza1.jpgOlay yerine sevk edilen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, kısa sürede müdahalede bulundu. Yaralılar, ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazanın ardından, yaralıların yakınları ile diğer aracın sürücüsü arasında yaşanan tartışma ise dikkat çekti.

Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, olayın detaylarını aydınlatmak ve sorumluları belirlemek amacıyla geniş çaplı bir inceleme başlattı. Trafik kazasının neden meydana geldiği henüz netlik kazanmazken, güvenlik birimleri olayın tüm yönlerini değerlendirmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar