Konya'da akılalmaz olay! İlahiyat profesörü, bir başka profesörü üniversite binasında silahla vurup kaçtı

Konya'da akılalmaz olay! İlahiyat profesörü, bir başka profesörü üniversite binasında silahla vurup kaçtı
Konya'da Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Fakültede öğretim üyeliği yapan Prof. Dr. Tahir Uluç, dekanlık binasındaki odasında çalışma arkadaşı Prof. Dr. Galip Atasağun tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan Uluç hastaneye kaldırılırken, Atasuğun gözaltına alındı.

Konya'da bulunan Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin İlahiyat Fakültesi'nde öğretim üyeliği yapan iki profesör arasında, henüz sebebi bilinmeyen bir gerginlik yaşandı. Taraftarlardan biri, mesai arkadaşını silahla vurarak olay yerinden kaçtı.

PROFESÖRÜ SİLAHLA VURUP ÜNİVERSİTEDEN KAÇTI

Bugün saat 17.40 sularında Prof. Dr. Tahir Uluç'un İlahiyat Fakültesi'nde bulunan dekanlık binasındaki odasına kardeşi İzzet A. ile birlikte gelen Prof. Dr. Galip Atasağun, burada Uluç ile bir tartışma yaşadı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Tahir Uluç, silahla ayağından yaralandı.

necmettin-erbakan-universitesindeprof-dr-uluc-silahli-saldirida-yaralandi-8612-dhaphoto1.jpg

Tahir Uluç'u silahla vuran Prof. Dr. Galip Atasağun ve kardeşi, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine fakülteye gelen sağlık ekipleri yaralanan Uluç'u hastaneye götürürken, olay yerine gelen polis saldırganlar hakkında arama çalışmalarına başladı.

necmettin-erbakan-universitesindeprof-dr-uluc-silahli-saldirida-yaralandi-8612-dhaphoto3.jpg

PROFESÖR YAKALANDI, KARDEŞİ KAYIPLARA KARIŞTI

Polis kısa sürede olaya karışan Prof. Dr. Galip A.'yı gözaltına aldı. Kaçan İzzet A.'nın yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar