Konya'da AKP'li başkanın çalışanı bıçaklandı, CHP'li adayın eşi gözaltında

Konya'da AKP'li başkanın çalışanı bıçaklandı, CHP'li adayın eşi gözaltında
Konya’nın Karapınar ilçesinde AKP İlçe Başkanı Yusuf Zengin’in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz darp edildi. Aldanmaz, bıçaklandıktan sonra evininin önüne bırakıldı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde gerçekleşen olayda, AKP İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz (35), saldırıya uğradıktan sonra evinin önüne bırakıldı.

Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, CHP Karapınar Belediye başkan adayı olan Gönül Karabacak'ın eşi H.K. ve bir diğer şüpheli N.Ö. gözaltına alındı.

Olay, saat 22.30 sularında Karapınar ilçesinde yaşandı. AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in tarım şirketinde çalışan Mehmet Aldanmaz, evinin önünden zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldı. Aldanmaz, daha sonra darbedilmiş ve bıçaklanmış halde evinin önüne terk edildi. Haber üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aldanmaz, acil bir şekilde Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, durumunun ağır olması nedeniyle Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Mehmet Aldanmaz, polise verdiği ilk ifadesinde saldırganların kendisine AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in evini sorduğunu belirtti. Ancak adresi vermemesi üzerine zorla otomobile bindirilip kaçırıldığını ve daha sonra darp edilip bıçaklandığını ifade etti.

Polis, Aldanmaz'ın ifadesi doğrultusunda harekete geçerek olaya karıştığı öne sürülen CHP Karapınar Belediye başkan adayı olan Gönül Karabacak'ın eşi H.K. ile birlikte N.Ö.'yü gözaltına aldı. Soruşturma ise halen devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar