Kontrolden çıkan taksi otomobile arkadan çarptı!

Kontrolden çıkan taksi  otomobile arkadan çarptı!
Kadıköy'de kontrolden çıkan taksi, otomobile arkadan çarptı. Meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Kadıköy'de, gece saatlerinde yaşanan trafik kazası yürekleri ağza getirdi.

Caddebostan Operatör Cemil Topuzlu Caddesi'nde meydana gelen olayda, aniden şerit değiştiren bir taksi, arkasından gelen bir otomobile çarptı. Kazanın şiddetiyle taksi kaldırıma savrulurken, sürücü Erdoğan G. yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, gece saat 03.00 sularında yaşandı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, 34 TCM 38 plakalı taksi, orta şeritte ilerlerken sürücünün bir anda sapağı kaçırmasıyla direksiyonu kırıp sol şeride geçti. Bu sırada sol şeritte ilerleyen 34 BT 4125 plakalı otomobil, taksinin ani manevrasına yetişemeyerek arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle taksi kontrolden çıkıp kaldırıma çıkarken, kaza yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazaya karışan sürücülerden Erdoğan G.'nin durumu sağlık ekiplerinin müdahalesiyle stabil hale getirilerek hastaneye sevk edildi. Kazada büyük hasar gören araçlar ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaza hakkında detaylı inceleme başlatırken, Caddebostan Operatör Cemil Topuzlu Caddesi'nde trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazanın ardından yapılan ilk değerlendirmelere göre, ani şerit değişikliği ve dikkatsiz sürüş kazanın başlıca sebepleri arasında gösterildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar