Kontrolden çıkan kamyon, evin bahçesine devrildi

Kontrolden çıkan kamyon, evin bahçesine devrildi
Aydın Nazilli'de bir kamyon direksiyon hakimiyetini kaybederek evin bahçesine devrildi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, OSB Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, kemik yüklü bir kamyonun direksiyon kontrolünü kaybederek evin bahçesine devrildiği bildirildi.

Kazada yaralanan kamyon sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Aydın'dan Denizli istikametine seyir halinde olan Muhammet Ö. yönetimindeki 09 AGT 771 plakalı kemik yüklü kamyon, OSB Kavşağı'na yaklaştığı sırada direksiyon kontrolünü kaybederek yolun sağında bulunan bir evin bahçesine devrildi. Kazaya karışan kamyonun yanı sıra aynı yönde seyreden 5 araç da hasar aldı.

kamyonkaza.jpg

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkışan kamyon sürücüsü Muhammet Ö., itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralanın sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi.

Kamyonun bahçede devrilmesi sonucu oluşan olay yerindeki trafik, kurtarıcı ekiplerin müdahalesiyle bir süreliğine kontrollü olarak sağlandı. Kamyonun kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Ev sahibi Sıtkı Kaya, yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle aktardı: "Evimizde patlama sesiyle birlikte oturuyorduk. Çok büyük bir gürültü duyulunca deprem olduğunu sandık. Korku içinde balkona çıktığımızda bir kamyonun evimizin balkonuna 1 metre kala devrildiğini gördük. Allah korudu. Ne olduğunu anlayamadık. Şükürler olsun çok ucuz atlattık. Kamyon biraz daha ilerleyerek devrilseydi evimiz kamyon altında kalabilirdi. Buna da çok şükür. Allah bizi korudu." şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar