Kontrolden çıkan araç bariyerlere ve park halindeki taksiye çarptı

Kontrolden çıkan araç bariyerlere ve park halindeki taksiye çarptı
Kartal'da kontrolden çıkan araç bariyerlere ve park halindeki taksiye çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

İstanbul'un Kartal ilçesinde, aşırı hızla seyreden bir hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere ardından da park halindeki bir taksiye çarptı.

Kazada, araçta bulunan sürücü ile yanındaki yolcu ve çarpılan taksi sürücüsü dahil 4 kişi yaralandı.

Olay, Hürriyet Mahallesi D100 Karayolu Ankara istikametinde 03.30 sularında meydana geldi. 34 AJ 9630 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Abdulsamet Gödek'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki bariyerlere çarptığı ve daha sonra park halindeki 34 TBB 13 plakalı ticari taksiye çarptığı belirtildi. Kaza sonrasında olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Ticari aracın sürücüsü Abdulsamet Gödek'in durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kazanın etkisiyle D100 Karayolu Ankara istikametinde trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yol bakım ekipleri kırılan bariyerleri ve araçlardan fırlayan parçaları temizledi. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldıktan sonra trafik akışı normale döndü.

Kaza anını anlatan bir görgü tanığı, "2 şoför araç değişimine giderken ATM'ye para yatırmaya geldi. Aracımız güvenli bölgede beton zemindeyken tam aracımıza binerken araba üstümüze geldi, ne olduğunu göremedik. Doblo'da 2 kişi vardı. Büyük ihtimalle alkollüydüler. Şişeler arabanın altında. Adam kendi canının derdini bırakmış, şişelerin derdine düşmüş. 2'si ambulansla gitti, biri ağır yaralıydı. Biz de kafamızı cama vurduk. Biz de ambulansla hastaneye gideceğiz." dedi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar