KOMEK kayıtları başladı mı 2024? KOMEK'e kayıt nasıl yapılır?

KOMEK kayıtları başladı mı 2024? KOMEK'e kayıt nasıl yapılır?
Son zamanlarda birçok kişi tarafından Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'na (KOMEK) kayıtların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki KOMEK kayıt ne zaman 2024? KOMEK kayıt başvurusu nasıl yapılır?

KOMEK kayıtları başladı mı 2024?

Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), yeni dönem kayıtlarının ne zaman başlayacağı insanlar tarafından merak ediliyor. Peki KOMEK kayıt ne zaman 2024? KOMEK kayıt başvurusu nasıl yapılır?

KOMEK KAYIT NE ZAMAN 2024?

KOMEK kayıtları 23 Ocak itibarıyla başladı.

Bahar dönemi hafta sonu dersleri 17 Şubat - 9 Haziran 2024 tarihlerinde, hafta içi dersleri ise 19 Şubat - 14 Haziran 2024 tarihlerinde ücretsiz olarak düzenlenecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) toplamda 725 farklı branşta, 83 farklı merkezde, 38 oyun salonu, 37 spor salonu, 25 yüzme havuzu gibi birçok faaliyet gerçekleştirilecek.

KOMEK'E KAYIT NASIL YAPILIR?

KOMEK, ASEM, KUZEM, spor, yüzme, mesleki eğitim, uzaktan eğitim ve hobi eğitimlerine katılmak isteyen vatandaşların resmi internet sitesinden 5 Şubat tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar