Koleksiyonerler ve antika tutkunları antika pazarında buluşuyor

Koleksiyonerler ve antika tutkunları antika pazarında buluşuyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın himayesinde faaliyet gösteren antika pazarı, antika meraklıları ve koleksiyonerleri buluşturuyor.

Yenişehir ilçesinde bulunan Topraktan Tezgaha Pazar Yeri'nde kurulan bu pazarda, gramofonlardan eski paralara kadar geniş bir yelpazede ürünler sergileniyor. Antikacılar Mersin ve çevresinden gelerek ürünlerini sergilerken, ziyaretçiler nostaljik şarkılar eşliğinde geçmişe doğru bir yolculuğa çıkıyorlar. Pazar, vatandaşların yanı sıra koleksiyonerlerin de ilgisini çekiyor ve koleksiyonlarına yeni eserler eklemeye çalışanların önemli bir durağı haline geliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte antika pazarını ziyaret etti. Pazarı gezen Başkan Seçer, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı yetkililerinden pazar hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyaretçilerle sohbet eden Seçer, eşiyle birlikte antika eşyaların bulunduğu tezgahları inceledi. Ayrıca döneme ait ürünleri de yakından inceleyen Seçer, tezgah sahiplerinden hediyeler aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar