Kocaeli’de zincirleme kaza! 3 yaralı

Kocaeli’de zincirleme kaza! 3 yaralı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, bir hafif ticari araç adeta hurda yığınına dönüştü. Kazada 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Olay, Ataevler Mahallesi D-100 kara yolunda Ankara istikametinde gerçekleşti. Kaza, K.A. yönetimindeki 54 FJ 173 plakalı Peugeot marka hafif ticari aracın, B.D. idaresindeki 41 SE 467 plakalı hafif ticari araç ve E.E. yönetimindeki 16 BGF 121 plakalı otomobil ile çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yolun her iki şeridine savruldu ve 54 FJ 173 plakalı hafif ticari araç neredeyse paramparça oldu.

.jpg

Kazada, 41 SE 467 plakalı aracın sürücüsü E.E. ile 54 FJ 173 plakalı araçta bulunan K.A. ve A.D. isimli kadın yolcu yaralandı. Diğer sürücülerin müdahalesiyle, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu ve olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra çevre hastanelere sevk edildiler.

Tedavi altına alınan A.D.'nin durumu ciddiyetini korurken, kazanın yol nedeniyle bir süre trafiğe kapanmasına sebep olduğu belirtildi. Polis ekipleri tarafından kontrollü araç geçişleri sağlanarak trafik normal seyrine döndürüldü. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.