Kocaeli’de sır olay: Eve giden çocuk annesini tabancayla vurulmuş halde buldu

Kocaeli’de sır olay: Eve giden çocuk annesini tabancayla vurulmuş halde buldu
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen olayda, 45 yaşındaki Hanife S., evinde başından vurulmuş halde bulundu. Oğlu tarafından kanlar içinde bulunan kadın, hemen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Hanife S.'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Olay, gece saatlerinde Terzibayırı Mahallesi Salih Argun Sokak'ta bulunan 2 katlı evin 2. katında gerçekleşti. İddialara göre, Hanife S., kendi evinde oğlu tarafından tabancayla başından vurulmuş bir şekilde bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Hanife S., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayı fark eden oğlu ise polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

aw129543-01.jpg

Olay yerinde yapılan incelemede, evin balkon camının kırık olduğu belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri, sokakta ve evde detaylı araştırmalar gerçekleştirdi. Hanife S.'nin sağlık durumu, Kocaeli Devlet Hastanesi'nden Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi; ancak ciddiyetini koruyor.

aw129543-06.jpg

Polis ekipleri, olayın intihar mı yoksa bir saldırı mı olduğunu belirlemek adına detaylı bir soruşturma başlattı. Soruşturma sonuçlarına göre, olayın ardındaki nedenler ve detaylar ortaya çıkacak.

aw129543-03.jpg

aw129543-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar