Kocaeli'de korkunç kaza: Duraklayan araca çarpıp devrildi

Kocaeli'de korkunç kaza: Duraklayan araca çarpıp devrildi
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası korkuttu. Hafif ticari araçların karıştığı kazada bir sürücü yaralandı.

Olay, Hacıhalil Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi'nde yaşandı ve güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Fiat marka hafif ticari aracın sürücüsü H.B.'nin yönetimindeki araç, sağ şeritte duraklayan K.T. idaresindeki Fiat marka hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen araç, yol kenarında park halindeki hafif ticari araca çarparak durabildi. Bu zincirleme kazada başka bir araç da etkilendi ve savrulan hafif ticari araç, park halindeki plakalı otomobile çarptı.

aw159739-03-002.jpg

Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yan vaziyette duran hafif ticari aracın sürücüsü H.B., sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

aw159739-04-002.jpg

Güvenlik kamerası kayıtlarında, hafif ticari aracın duraklayan bir başka hafif ticari araca çarparak devrildiği görülüyor. Bu anlar, kazanın şiddetini ve ardındaki zincirleme etkiyi gözler önüne seriyor.

aw159739-05-002.jpg

Öte yandan, park halinde olan plakalı sabah saatlerinde de maddi hasarlı bir kazaya karıştığı ve sürücüsü tarafından yol kenarına park edildiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

aw159739-06-002.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar