Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su Settar Tanrıöğen ne zaman diziye dönecek?

Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su Settar Tanrıöğen ne zaman diziye dönecek?
Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncusu Settar Tanrıöğen'in hastanedeki tedavisi devam ediyor. Ünlü oyuncunun sağlık durumu ise sevenleri tarafından merak ediliyor.

Ünlü Oyuncu Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonucu zor günler geçiriyor. Tanrıöğen, 26 Ocak'ta başlayan sağlık mücadelesini Ataşehir'de bulunan Acıbadem Hastanesi'nde sürdürüyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre iki defa ameliyat edilen ve tedavisi dördüncü haftasına ulaşan Tanrıöğen'in durumu, sevenlerini endişelendiriyor. Oyuncunun bu hafta içerisinde hastaneden taburcu edilmesi beklenirken, iyileşme sürecinin yavaş ilerlemesi nedeniyle bir süre daha hastanede kalması gerektiği belirtildi.

61 yaşındaki usta oyuncu, beyin kanaması sonrası zorlu bir tedavi sürecine girdi. Her ne kadar başlangıçta taburcu edilmesi umulsa da, doktorların son değerlendirmelerine göre Tanrıöğen'in iyileşme süreci beklenenden daha uzun sürebilecek. Bu durum, Tanrıöğen'in sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti"ndeki rolüne de ara vermesine neden oldu. Oyuncunun dizinin önümüzdeki iki bölümünde yer alamayacağı kesinleşti ve ilerleyen bölümler için de doktorlarının vereceği kararlara göre bir planlama yapılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar