Kızılcık Şerbeti'ne konuk olan Ajda Pekkan'ın sahneleri olay oldu! Süperstar ekranda bir ilki yaşattı

Kızılcık Şerbeti'ne konuk olan Ajda Pekkan'ın sahneleri olay oldu! Süperstar ekranda bir ilki yaşattı
Show TV'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti'nin önceki akşam yayınlanan bölümünde izleyici büyük bir sürprizle karşılaştı. Dizinin yeni bölümüne Ajda Pekkan konuk olurken, Süperstar'ın sahneleri izleyiciyi ekrana kilitledi.

Kızılcık Şerbeti'ne konuk olan Ajda Pekkan'ın sahneleri olay oldu! Ekranda bir ilk

Show TV'de yayınlanan ve başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman gibi isimlerin paylaştığı "Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni bölümü büyük ilgi gördü.

Dizinin önceki gün yayınlanan bölümüne Süperstar Ajda Pekkan konuk oldu. Pekkan, dizide Rüzgar'ın çalıştığı televizyon kanalının yeni yıl partisine katıldı. Süperstar'ın sahne aldığı günde Rüzgar'ın davetiyle Pembe ve ailesi de davette yer aldı. Ayrıca Kıvılcım da, Ertuğrul'la beraber davete geldi ve Ömer'in de davete katılması izleyicileri ekrana kilitledi.

29 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen dizide Ajda Pekkan'ın güzelliği büyük ilgi gördü ve sosyal medyada da geniş bir konuşma dalgası yarattı. Ajda Pekkan'ın diziye konuk olması hayranlarını sevindirirken, bu projede ilk kez yer alması da dikkat çekti.

ajda33.jpg

ajda44.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar