Kızılcık Şerbeti’nde aldatma ücreti sızdı Nursema’yı yıkan sahne kaç liraya patladı

Kızılcık Şerbeti’nde aldatma ücreti sızdı Nursema’yı yıkan sahne kaç liraya patladı
Kızılcık Şerbeti’nin bomba fragmanında yer alan aldatma sahnesinde rol alan kadın figüranın aldığı nakit ücret ortalığı karıştırdı.

Cannes’ta fırtınalar estiren fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’nde Nursema karakterinin eşi Umut’un ihanet gecesindeki kadını canlandıran kadın figürana ne kadar ücret verildiği ortaya çıktı.

Kızılcık Şerbeti 10. Bölüm : Umut'un Nursema'ya yılbaşı hediyesi...

Gerek senaryosu gerek oyuncularıyla yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran dizi Kızılcık Şerbeti yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

kkkk.jpg

Dizinin yayınlana son fragmanındaki bir sahne şimdiden bomba gibi ortalığı salladı. Fragmanda evi terk eden Nursema’nın evine geri döndüğünde eşi Umut’u kendi yatak odalarında bir kadınla uygunsuz şekilde bastığı anlar ekrana yansıdı.

Hayranlarını üzen bu sahneye ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

kj.jpg

Fragmanda Umut ile birlikte olan kadın sahnesinde rol alan figüran oyuncu için verilen ilan ve ne kadar ücret verildiği sızdı.

umutt

“ÖPÜŞME GÖRECEĞİZ BÜTÇE 8 BİN TL”

İlanda '25-35 yaş/ Umut'la barda tanışıp kendine içki ısmarlatıyor, bölüm finalinde kız Umut'la sevişirken Nursema geliyor ve aralık kapıdan gözüküyor. Bölüm finali veriyoruz. İç çamaşırı gibi olan gecelik olacak üstünde ve öpüşme göreceğiz gibi, fakat ulusal kanal olduğundan zaten çok uzun uzun göremeyeceğiz bilgisi geldi. Bütçe 8 bin TL nakit verilecek ” gibi detaylar paylaşıldı.

İLAN 1

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar