Kızılcık Şerbeti Çimen kimdir? Selin Türkmen kimdir? Selin Türkmen kaç yaşında, nereli?

Kızılcık Şerbeti Çimen kimdir? Selin Türkmen kimdir? Selin Türkmen kaç yaşında, nereli?
Televizyon ekranlarının popüler dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti'nde Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Selim Türkmen'in hayatı ve kariyerini araştırıyor. Peki Kızılcık Şerbeti Çimen kimdir? Selin Türkmen kimdir? Selin Türkmen kaç yaşında, nereli?

Selin Türkmen kimdir?

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Selin Türkmen'i araştırıyor. Peki Kızılcık Şerbeti Çimen kimdir? Selin Türkmen kimdir? Selin Türkmen kaç yaşında, nereli?

SELİN TÜRKMEN KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Çimen karakteriyle dikkat çeken Selin Türkmen, 2000 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Hukuk fakültesi mezunu olan genç oyuncu, televizyon kariyerine Sen Çal Kapımı dizisiyle başlamıştır. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı bu dizide küçük bir rolle yer almıştır. Ancak, Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmiş ve sevilmiştir.

Selin Türkmen, Çimen karakteriyle oyunculuk kariyerinde önemli bir adım atmış ve başarılı performansıyla izleyicilerden tam not almıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar