Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'nun setten paylaştığı video güldürdü

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'nun setten paylaştığı video güldürdü
Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu'nun, Mert Turak ile sette çektiği video, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Televizyon ekranlarına yıllar sonra dönüş yapan Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini üstlendiği Kızıl Goncalar dizisi, yeni sezonun en dikkat çeken yapımlarından biri haline geldi.

Dizi, seküler ve muhafazakar kesim arasındaki çatışmayı konu alıyor ve her hafta reytinglerde başarılı bir performans sergiliyor.

s-c5a902e20a77f24817cfdf76054b2f74aa904458.webp

Sosyal medyada dizinin sahneleri ve karakterleri sık sık konuşuluyor. Bu karakterlerden biri de izleyicileri etkileyen replikleriyle Cüneyd karakteri.

Cüneyd karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu, dizi setinde soğuk bir imaj vermesine rağmen, çekimlerin ne kadar eğlenceli geçtiğini sıkça gösteriyor.

s-b1572d979823b894957daa79b6662179fd64ff70.webp

Yazıcıoğlu, setten paylaştığı bir video ile Naim Tezel karakterini oynayan Mert Turak'ı sırtında arabaya taşırken çekilen komik bir anı izleyicilerle paylaştı. Bu video izleyicileri güldürdü ve diziye olan ilgiyi artırdı.

ii.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar